معرفی هنرستان

allameh

هنرستان نور در سال ۱۳۷۱ به عنوان اولین هنرستان دخترانه غیردولتی شهر تهران توسط سرکار خانم دکتر منصوره امانی با هدف تربیت هنرمندان متعهد و متخصص فعالیت خود را آغاز کرد.
 در این هنرستان که مجوز تدریس رشته‌های گرافیک، معماری داخلی، فتوگرافیک، نقاشی و صنایع دستی را داراست، در حال حاضر عمدتاً برروی رشته گرافیک تمرکز شده است.
 فارغ‌التحصیلان این مدرسه در رشته‌های معماری داخلی، طراحی صنعتی، گرافیک، عکاسی، نقاشی، مجسمه‌سازی، هنر اسلامی، مرمت آثار باستانی، صنایع دستی، طراحی لباس و... در دانشگاه‌های معتبر ادامه تحصیل داده و به فعالیت‌های مرتبط مشغولند.

اهداف و خط مشی هنرستان نور

هدف هنرستان گرافیک نور تربیت از مسیر هنر است .

هدف هنرستان نور تربیت هنرمندانی متعهد ، متخصص ، علاقه مند به تحصیلات عالیه و توانمند در  اداره ی امور اقتصادی زندگی شان در آینده می باشد.

استفاده از روش های برنامه ریزی و سازماندهی شده ی زیر ، کمک مهمی برای نیل به این اهداف می  باشد.

مکان های هنرستان